Programma

Werner de IJsgoochelaar van ICE-ACT komt in principe voor minimaal 2 uur tegen een vast basistarief. Tijdens uw evenement kunnen in overleg, uren worden bijgeboekt. Hier wordt dan met u een aparte prijs voor afgesproken. Tijdens de 2 uur durende interactieve act kan Werner maximaal aan 150 personen een uniek ijsje presenteren. Het optreden is inclusief onbeperkt ijs in 4 smaken. Elk optreden kan desgewenst worden “aangekleed” in een thema naar wens, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Italië, Ibiza etc.

Voor bejaardenhuizen en zorg-instellingen zijn er speciale uurtarieven.

Tevens werkt de ijsgoochelaar op verzoek samen met een zeer talentvolle improvisatie clown, Haitoet! Concreet betekent improviseren voor Haitoet dat ze aan de slag gaat met wat er om haar heen gebeurt. Ze tapt daarbij echt uit haar eigen creatieve vaatje. Alles is leuk, alles kan en problemen los je op. Dat daarbij niets te gek is geeft hilariteit alom en werkt op de lachspieren. De wereld van clown Haitoet bevestigt kinderen dat hun dromen mogen bestaan en geeft volwassenen vaak een verrassende inkijk in zichzelf. Dat één, twee of drie ijsjes daarbij een geweldig item zijn spreekt natuurlijk voor zich.

Samen vormen deze twee unieke entertainers een perfect team.

Wat hen samenbindt is hun warme hart en dat is voelbaar. Terwijl de ijsgoochelaar vliegensvlugge moves uithaalt met zijn ijs, vermaakt Haitoet met haar rare fratsen diegenen die even aan het wachten zijn op hun ijsje.

Aan de hand van uw wensenlijstje zal altijd een passende offerte worden gemaakt. Hierin zijn de volgende zaken van belang: Plaats van het optreden, de duur van de show, wel of geen thema, met of zonder Haitoet en of de show langer dan 2 uur moet duren. 

Later in het traject zullen met u de technische aspecten worden besproken.