Programma

Werner de IJsgoochelaar van ICE-ACT komt in principe voor minimaal 2 uur tegen een vast basistarief. Tijdens uw evenement kunnen in overleg, uren worden bijgeboekt. Hier wordt dan met u een aparte prijs voor afgesproken. Tijdens de 2 uur durende show kan  Werner maximaal aan 150 personen een uniek gepersonaliseerd ijsje presenteren. Het optreden is inclusief onbeperkt ijs in 3 smaken.

Voor bejaardenhuizen en zorg-instellingen zijn er speciale uurtarieven.

Elk optreden kan desgewenst in een thema naar wens worden verzorgd. Verder is het ook mogelijk om tijdens het optreden een extra kracht in te zetten om in de afgesproken tijd meerdere gasten te kunnen voorzien van dit unieke ijs.

Tevens werkt de ijsgoochelaar regelmatig samen met een zeer talentvolle improvisatie clown, Heitoet! Samen vormen deze twee unieke entertainers een extra bijzondere bijdrage aan uw evenement, als de lach op uw evenement centraal staat.

Aan de hand van uw wensenlijstje zal altijd een passende offerte worden gemaakt. Hierin zijn de volgende zaken van belang: Plaats van het optreden, de duur van de show, wel of geen thema en of de show langer dan 2 uur moet duren.

Als Heitoet ook in actie moet komen, dan horen we dat graag.

Later in het traject zullen met u de technische aspecten worden besproken.