De leukste ijsjes show

IJs kun je het hele jaar door eten. Iedereen houdt van ijs en zowel voor jong als oud is ijs altijd een lekkere traktatie! IJsjes doen het goed tijdens een feest of op een evenement of festival. Maar ook na een heerlijk diner of buffet is een ijsje altijd een succes! 

IJsjes worden door de goochelende ijscoman Werner op een ludieke wijze gepresenteerd en zorgen altijd voor hilariteit en veel lachende mensen!

De draaiende ijsjes zijn altijd een leuke en lekkere verrassing. Dus ben je op zoek naar lekker ijs en een ludieke act met ijsjes, neem contact op met ice-act.

IJs is natuurlijk te krijgen in verschillende smaken.

De ijsgoochelaar van ICE-ACT heeft altijd 3 smaken heerlijk roomijs in zijn ijscokar. Als je de smaak van het ijs hebt gekozen en je denk dat je het ijsje krijgt dan is het nog maar de vraag of je dit bijzondere ijsje ook te pakken kan krijgen!

Of word je door de gewiekste entertainer / ijsgoochelaar zomaar in de maling genomen? Krijg je een groot ijsje met meerdere hoorntjes of een kleiner ijsje waar je heel veel moeite voor moet doen en ben jij wel snel genoeg? Elk ijsje is er één met een kunstje! De ijsgoochelaar is vaak sneller met het draaien van zijn ijsjes dan je denkt. Heb je zin in in ijs gekregen en durf jij de bijzondere ijsjes aan?

Een ijsje is een hoorntje met een bol ijs, maar bij ICE-ACT komt daar een verrassende presentatie bij!

Het is grappig om te zien hoe de ijsgoochelaar, heel rap met zijn spoon draait en als je niet goed oplet ben je je ijsje alweer kwijt en loopt een ander met jouw ijsje weg! Ook kan het zomaar gebeuren dat je door een snelle goochelactie met een hoorntje zonder ijs verrast wordt. Dan ben jij heel verbaasd en de andere personen die om je heen staan, lachen met je mee! 

Wil je ook een keer iets bijzonders met ijs of ijsjes op je feest of evenement? Neem contact op met de goochelende ijscoman Werner van ICE-ACT. Hij staat het hele jaar voor u klaar. Hij komt met zijn ijscokar en 3 smaken heerlijk roomijs op uw feest of evenement om dan met een ludieke draai een mooi ijsje te goochelen voor uw gasten.