Een leuke ijscokar voor uw event

Zie je een IJscokar dan denk je meteen aan een lekker ijsje! En dat is ook zo als je de IJscokar van ICE-ACT op locatie ziet staan. De entertainer van ice-act is een ijsgoochelaar die altijd heel speciaal en lekker roomijs in z’n kar heeft. Hij heeft altijd 3 verschillende smaken in zijn ijscokar en zal op locatie een entertainende ijsjes-act laten zien. Hierin zal hij zowel achter als voor zijn kar de interactie zoeken met de liefhebbers van ijsjes en hen verrassen met zijn leuke show.

Als ice-act op locatie komt met z’n IJscokar, zoekt hij altijd een leuke centrale plek, waar hij toegankelijk is voor alle liefhebbers van ijs! Je kan alleen een ijsje komen halen maar liever heeft hij meer mensen bij de IJscokar staan, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Juist daar weet de ijsgoochelaar met zijn act wel raad mee. Door rond de ijscokar te komen staan ontstaat er een mooi interactief spel met de ijsjes, waarbij naast het ijs ook de act om van te smullen is. Er staan altijd veel lachende liefhebbers rond de kar, die allemaal genieten!

Een ijscokar met een ijsgoochelaar

Achter de kar van ice-act staat namelijk geen gewone ijscoman maar een echte entertainer, IJsgoochelaar Werner. Hij zal met zijn speciaal draaiende spoon op zijn eigen bijzondere manier alle liefhebbers van ijs van een speciaal ijsje voorzien. Wie is er snel genoeg om een compleet ijsje te bemachtigen? Hilariteit en entertainment rondom de ijscokar, daar wil je bij zijn!

In de kar heeft IJsgoochelaar Werner altijd 3 smaken heerlijk roomijs om uit te kiezen. Elk ijsje is anders, groot, klein of kleurig, de ijsgoochelaar maakt zelfs een waar kunstig ijsje met meerdere hoorntjes uit de IJscokar!

Het is elke keer een verrassing wat het gaat worden en er ontstaat altijd een leuke lachwekkende interactieve act!

Dus ben je op zoek naar een bijzondere ijscokar, dan moet je die van ICE-ACT even bellen. Altijd 3 smaken heerlijk roomijs die op een ludieke manier worden gepresenteerd. Bij elke festiviteit, waar je eens anders uit wil pakken met een bijzondere presentatie met ijs, daarvoor boek je IJsgoochelaar Werner!  Deze entertainer brengt met veel humor en zijn vele draaiende ijshoorntjes met heerlijk ijs een extra lach aan elk evenement.

Zo’n bijzondere kar wil je toch ook een keer beleven?