Camping Vlugtenburg

Camping Strandpark Vluchtenburg

ICE-ACT werd dit keer benaderd ter gelegenheid van de OPENING van een nieuwe speeltuin op de Camping  Strandpark Vluchtenberg te ‚S-Gravenzande.  Alle kinderen en ouders konden natuurlijk bij de goochelende IJscoman Werner een ijsje komen halen. Zoveel als je maar wilden. Er werd weer veel gelachen, het was een bijzondere mooie dag, met af en toe een lekkere verkoeling van een ijsje.

Kamperen op unieke locatie aan Zee bij Strand ‘s-Gravenzande.

Comfort & Luxe in één. Op steenworp afstand van het strand en de zee! Direct aan het strand. Camping jaarrond open. Restaurant Vlugtenburg. Animatieteam voor kids. Draadloos internet.

Paviljoen Hé Pannenkoek

Pal naast de duinen, dichtbij het strand, ligt Paviljoen Hé Pannenkoek. Na een heerlijke stranddag of een stevige fietstocht door het Westland kunt u hier aanschuiven. Geniet van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen in de naastgelegen speeltuin spelen.

Of smul met het hele gezin van een overheerlijke Afhaalmenu

BBQ

Denk indien het weer dit toelaat, bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ op het terras. U geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat uw gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw feest in te vullen. Neem contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Terug naar het overzicht