ANWB Pharos reizen

Opening nieuwe seizoen Pharos Reizen

Omdat Pharos reizen weer nieuwe bestemmingen hebben georganiseerd naar Italie, werden de vasten klanten uitgenodigd op het Hoofdkantoor van Pharos Reizen in Hoofddorp. De klanten kregen als welkom een lekker ijsje van ICE-ACT! Zelfs het thema is door ICE-ACT aangpast in Italie.

Pharos Reizen heeft veel te bieden.

Kindvriendelijke vakanties met Pharos Reizen

Pharos Reizen van de ANWB is een absolute aanrader voor bijzondere autovakanties. Je maakt de mooiste rondreizen door Europa, ook met kinderen.

Bij Pharos Reizen ANWB vind je aantrekkelijke vakanties naar de meeste Europese vakantielanden en binnen het thema van onze website, de Alpenlanden en Zuid-Europa, zelfs unieke vakanties met kinderen of met z’n tweetjes.

De rondreizen van ANWB Reizen zijn voortreffelijk gedocumenteerd. Ga eens op avontuur in de bergen, wijngaarden of aan de stranden van: Duitsland, Frankrijk, Italie, Kroatie, oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland.

Beste reisaanbieder autovakanties

Pharos Reizen AWNB is in het verleden regelmatig gekozen tot beste reisaanbieder autovakanties. Eerder ontving de reisorganisatie al Zoover Awards als beste Autovakantieaanbieder. Maar één ding is zeker, de eigen reisorganisatie van de ANWB weet hoe je een autovakantie moet samenstellen en dat wordt door klanten hoog gewaardeerd.

Een sterk punt:

Een sterk punt van Pharos Reizen ANWB zijn de rondreizen (ook met kinderen).

Bij Pharos Reizen kies je naast het vakantieland waar je naar toe wilt gaan ook eenvoudig een thema dat bij jou past. Vooral de rondreizen zijn erg goed en compleet verzorgd maar dat mag je natuurlijk ook verwachten van de ANWB.

Handige thema’s autovakantie Pharos Reizen ANWB

Om je optimale vakantie te kiezen en voor te bereiden kun je bij Pharos Reizen ANWB kiezen uit deze handig thema’s.

All inclusive Vakantie, Fietsvakanties, Avontuurlijke gezinsvakanties, Rondreizen, Hotel arangementen, Leuk voor onderweg.

Dus… ben je op zoek naar een vakantie die verrast en inspireert?

Dan ben je bij Pharos Reizen aan het juiste adres. Wij zijn vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld en schijnen je graag bij op je zoektocht naar een bijzondere vakantie, met de zekerheid van de ANWB!

Terug naar het overzicht