De Nieuwe Haven Zwolle

De nieuwe Haven Zwolle


Woon-, zorg en dienstencentrum Nieuwe Haven is onderdeel van IJsselheem en gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen in Zwolle.

Alternatieve naam: Woon- Zorg- en Dienstencentrum Nieuwe Haven / IJsselheem Holding (Loc. Nieuwe Haven)

Kernactiviteit

Woonzorgconcern IJsselheem is gespecialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit dertien locaties in de regio Kampen, Zwartwaterland en Zwolle. IJsselheem fungeert als een thuisbasis voor een aangenaam leven en wil zorg en diensten leveren daar waar de client woont
De nieuwe haven is te vinden vlakbij het historische centrum van Zwolle leveren we zorg op maat. Wij bieden verpleging en verzorging in mooie, ruime zorgappartementen. Daarnaast is er een speciale groepswoning voor mensen met dementie. Uw wens staat bij ons centraal, met aandacht voor uw persoonlijke verhaal. Er zijn veel buitenactiviteiten maar ook binnen is van alles te doen. Zwemmen, biljarten, fitgym, jeu de boules, concerten, film, enz. Heeft u een dag geen zin of komt het u niet uit, geen probleem. U doet mee wanneer u wilt.

Activiteiten commissie

Verpleeg tehuizen / bejaarden tehuizen / Woon- Zorg- en dienstverleningcentra hebben vaak een activiteiten commissie die voor de bewoners allerlei activiteieten organiseren. Iedereen is welkom om hier aan dee te nemen. Per locatie is het aanbod verschillend. Bingo, zangavond, sjoelen, handverzorging, spelletjes etc. En zo is de Goochelende IJscoman Werner ook een keer op bezoek geweest. Het was een erg warme dag, dus de ludieke ijsjes werden als een verkoelende verrassing met een brede glimlach ontvangen. Het was een gezellige middag met veel blije bewoners.

Terug naar het overzicht